Huurteam_Utrecht_RGB

Huurteam Utrecht staat voor eerlijke huurprijzen, fatsoenlijke woonruimte en goed verhuurderschap

Review_Chris_Huurteam_Utrecht_positief
Quote_wit_testimonials_Huurteam_Utrecht

Chris

Ik dacht dat ik een tijdelijk huurcontract had voor mijn kamer en dat na afloop ik er uit moest. Huurteam Utrecht zei dat de huisbaas dit wel op tijd moest opzeggen. Hij was dit vergeten, dus nu weet ik dat het contract gewoon doorloopt en ik niet hoef te verhuizen.

Review_Soenita_Huurteam_Utrecht_positief
Quote_wit_testimonials_Huurteam_Utrecht

Soenita

Met behulp van Huurteam Utrecht heb ik mijn bemiddelingskosten teruggevorderd. Ik wist niet dat dit verboden was en had 300 euro betaald. Het huurteam adviseerde mij hoe ik te werk moest gaan om de bemiddelingskosten terug te vorderen. Het heeft lang geduurd , ik moest dreigen met een advocaat, maar ik heb het teruggekregen!

Review_Maarten_Huurteam_Utrecht_positief
Quote_wit_testimonials_Huurteam_Utrecht

Maarten

In het begin had ik helemaal geen idee dat ik ook na zes maanden een huurcheck kon doen en dat het huurteam mij gratis kon helpen. Ook had ik gebreken in mijn woning. Dankzij Huurteam Utrecht ging de huurprijs tijdelijk nóg meer omlaag. Zelfs na afloop van de procedure kon ik bij de mensen van het huurteam terecht voor advies.

Review_Laura_Huurteam_Utrecht_positief
Quote_wit_testimonials_Huurteam_Utrecht

Laura

Na advies van Huurteam Utrecht hebben mijn huisgenoten en ik een procedure gestart om het bedrag dat wij elke maand aan servicekosten betalen te laten toetsten. Nu blijkt dat wij twee jaar lang teveel servicekosten hebben betaald. De Huurcommissie heeft een uitspraak gedaan en ik krijg bijna 1.000 euro terug! Bedankt huurteam!

Partners

Onze experts staan graag voor je klaar, met onze samenwerkingspartners helpen we je verder. Heb je een probleem met je huurwoning in Utrecht? Bel, app, mail, Facebook het huurteam. Wij regelen de rest!