Maak kennis met Huurteam Utrecht

Huurteam Utrecht is een gedreven team dat helpt bij problemen met je huurwoning of verhuurder. Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van huurrecht, huurprijswetgeving en mediation. Huurteam Utrecht wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Utrecht en is er voor huurders in Utrecht.

Heleen_Huurteam_Utrecht_medewerker
Heleen
Directeur Huurteam Utrecht

Als directeur van Huurteam Utrecht houd ik mij bezig met zowel de grote lijnen als individuele zaken. Dat maakt het werk spannend. Zeker als we een bijdrage kunnen leveren aan het tegengaan van huisjesmelken. Want iedereen heeft recht op een veilig huis voor een eerlijke prijs.

Edo_Gommers_Huurteam_Utrecht
Edo
Projectleider Huurteam Utrecht

Je woonsituatie is een belangrijk onderdeel van je leefsituatie. Daarom biedt de wet bescherming aan huurders. Maar niet alle huurders weten welke regels er zijn, of hoe die regels werken. Dat vind ik het mooie van het huurteam: wij kunnen je helpen je recht te halen.

Ismail_Huurteam_Utrecht_medewerker
Ismail
Medewerker Huurteam Utrecht

Ik werk al 16 jaar met plezier bij Huurteam Utrecht. Het leuke aan het werk is dat het zo afwisselend is. Ik help veel mensen met verschillende problemen. Gaat het om onderhoud, servicekosten, huurverlaging of een vervelende verhuurder. Ik help je graag!

 

Bob_Huurteam_Utrecht_medewerker
Bob
Medewerker Huurteam Utrecht

Ik werk 8 jaar als huurteammedewerker. Ik vind het leuk om voor Huurteam Utrecht te werken. Als team helpen wij huurders met het opstarten van procedures en adviseren wij hoe de huurder het beste kan handelen in verschillende situaties. Mensen helpen is belangrijk voor mij.

Fleur_Huurteam_Utrecht_medewerker
Fleur
Adviseur Huurteam Utrecht

Ik werk als adviseur bij Huurteam Utrecht. Ik geef huurders met problemen juridisch advies. Ik help graag mensen en ik kom graag op voor de zwakkere partij. Ik houd van afwisselend werk. Elke zaak van het huurteam is anders en dat maakt het een uitdaging.

 

Bert_Huurteam_Utrecht_medewerker
Bert
Mediator Huurteam Utrecht

Ik ben adviseur en mediator bij het huurteam. Ik vind het belangrijk dat in goed overleg afspraken worden gemaakt over een juiste huurprijs en goed onderhoud van de woning of kamer. Helaas lukt dit niet altijd en dan kan ik bij problemen over bijvoorbeeld het huurcontract de huurder adviseren.